Het franchise concept in de recreatie

Op zoek naar een nieuwe invulling van jouw recreatieterrein? Maak kennis met TinyParks; hét franchiseconcept, waarmee je jouw recreatieterrein  omtovert tot een ultieme kampeerlocatie. Wij helpen je niet alleen met de invulling en uitwerking van ons concept, maar zorgen ook nog eens voor de boekingen via ons platform. Op deze manier hoef je alleen nog maar rekening te houden met waar jij het beste in bent, namelijk je gasten een onvergetelijke belevenis bezorgen!
franchise concept voor recreatie
recreatie franchise

Waarom TinyParks Franchise

TinyParks is opgericht vanuit de gedachte om van een vaak onvoldoende benutte recreatieplek een gezonde en vitale kampeerlocatie te maken. Wij zorgen voor de complete invulling en uitwerking van ons concept en de bijbehorende online marketing. De ondernemer daarentegen focust zich volledig op de beleving en algehele tevredenheid van de gasten. Zo doen wij waar we goed in zijn en doet de ondernemer waar hij of zij gelukkig van wordt. Klinkt goed toch?

Franchiseconcept recreatie

Doelgroep

TinyParks richt zich op de “yuppen”,  een doelgroep waar nog weinig aanbod voor is in de markt.

Boekingen

Wij zorgen voor de boekingen, jij voor de gasten

Marketing

Met meer dan 18.000 volgers op Instagram in 7 maanden weten wij als geen ander hoe we onze doelgroep moeten bereiken

Franchiseafdracht

Franchisenemers dragen 8% van de omzet af voor het concept, marketing en boekingen. Dat is minder als dat je betaald op natuurhuisje of booking.com

Concept

Overnachten in bijzondere sferen daar gaat het ons om. Ons team helpt van jou recreatieterrein een bijzondere locatie te maken.

Accomodaties

Profiteer van ons netwerk en kortingen op  Tiny Houses, Yurts en tipi tenten.