Bijzonder overnachten in de natuur

Wat dacht je van een overnachting op het prachtige natuur eiland Tiengemeten. Een “hidden” eiland verstopt bij Rotterdam. Een eiland vol met prachtige natuur en bijzondere diersoorten de je zonder moeite al tegen kan komen in de ochtend met een bakje koffie. Op het eiland heeft TinyParks vorig jaar een locatie geopend, bestaande uit een hotel, glamping en natuurcamping veld. Je kan overnachten van zeer lux maar ook je eigen tentje meenemen. Een bijzondere plek!

Bijzonder overnachten bij Basecamp IJmuiden

Bij Basecamp Ijmuiden overnacht je aan het Kennemeer en naast de Kenemerduinen. Zeker op mooie dagen bijzondere plek om heerlijk te wandelen en te genieten van het meer, de zee en de duinen. Om je overnachting bijzonder te maken kan je kiezen uit één van de 33 Tiny Houses op het park. Bijna alle Tiny Houses zijn verschillend dus het kan bijna niet anders dan dat er ook één voor jou bijzit.

Wandelen en overnachten tegelijk

Ben je een echte avonturier? Dan is het Cabiner concept echt is voor jou! Bij Cabiner maak je een wandeling door de bossen om vervolgens van “hut” naar “hut” te lopen. Er zijn verschillende routes gemaakt zodat er voor ieder niveau wel een geschikte wandeling is. Je overnacht in een zelfvoorzienend Tiny House, waar je zelf water moet oppompen en verwarmen met een kachel. Een gegarandeerde bijzondere overnachting voor de avonturiers!

Bijzonder overnachten in luxe bij de stad

Ben je al bekend met Umbound bij Amsterdam? Een luxueus vakantiepark waar de “hippe” stadsmensen zich zeker op hun plek zullen voelen. Naast de bijzondere accommodaties en drijvende sauna is er een restaurant waar je heerlijk kan lunchen en dineren. Niet goed goedkoop, maar wel ontzettend lekker. Umbound is een boetiek hotel in de natuur waar een bepaalde doelgroep zich helemaal thuis zullen voelen.

Bijzondere overnachten in Cabin-Anna

 

Een wel hele bijzondere accommodatie! Zo heb je ze denk ik nog nooit gezien. De houten design cabins bieden je een unieke ervaring in oergebied de Maashorst in Brabant. Leef met de natuur, slaap in de natuur, kook in de natuur en ervaar wat ANNA met je doet. Met de schuivende raampartij breng je de natuur letterlijk bij je naar binnen. Zie je het al voor je, heerlijk liggend in het bad, kijkend naar de sterren? Cabin Anna is echt bijzonder en zeker de moeite waard voor een overnachting. Maar je moet wel flink in portemonnee duiken.

Dit waren namens TinyParks de toplocaties voor een bijzondere overnachting in 2023. Uiteraard zijn er nog zo veel meer bijzondere plekjes in Nederland en Buitenland. Ken jij er nog één? Stuur mij een mail jochem@tinyparks.nl. Altijd leuk om meer bijzondere plekjes in Nederland te ontdekken.

 

Bijzonder overnachten in Drenthe