Ontspanning brengt focus

TinyParks is dan ook dé plek voor creatieve bedrijfsbijeenkomsten, vergaderingen, outdoor teambuilding en product-presentaties.  Een groene oase ver weg, in het midden van nergens en stiekem toch ook weer heel centraal. Bij TinyParks beschikken wij over twee unieke locaties waar jij en je collega’s helemaal los kunnen komen van de dagelijkse werkzaamheden en de productiviteit kunnen verhogen. Plekken in de natuur waar je met elkaar kan koken, brainstormen, sporten, relaxen en uiteraard overnachten in de meest bijzondere accommodaties.

Samen zijn

Eén keer per jaar (of vaker) is het tijd voor het bedrijfsuitje. Zeker na de afgelopen jaren is SAMEN zijn en VERBINDING maken belangrijk dan ooit. Een uitje waarbij plezier, elkaar beter leren kennen en productiviteit goed samengaat. Even niet op kantoor zitten, maar op een externe plek. TinyParks is hiervoor dé plek, de kleinschaligheid en unieke ligging van onze locaties maakt het zelfs mogelijk om je eigen “privé” plek te creëren waar alles voor jullie wordt verzorgd.

Overnachten

Het unieke aan jullie bedrijfsuitje bij ons faciliteren, is dat jullie met het gehele team bij ons kunnen overnachten. Overnacht in Drenthe in één van de zestien luxe en comfortabele Tiny Houses, geschikt voor vier personen. Of willen jullie het nog avontuurlijker? Overnacht dan op de glamping op Tiengemeten in een Tipie, Dome of Bell tent. Het is hier ook mogelijk om je eigen tent op te zetten op de camping.

Activiteiten

Geen standaard bedrijfsuitje, maar bijzondere meerdaagse bedrijfsuitjes waarbij we samen onze blik op de wereld verbreden. Zo kunnen de meetings worden afgewisseld met leuke teambuilding activiteiten naar wens. Na een intensieve dag kan er een gezellige borrel rondom het kampvuur worden gehouden. Wordt jullie dag afgesloten door samen te koken en wellicht met een Silent Disco? Alles is mogelijk, je kunt hier het beste even contact met ons voor opnemen. Wij denken graag met jullie mee. In de brochure staat meer informatie over o.a. de door ons aangeboden teambuilding activiteiten. Zien we jullie bij onze locatie in Drenthe of toch op Tiengemeten?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op!